Jacadi Paris brine za okoliš!

Jacadi Paris je od Ožujka 2021 krenuo u akciju prikupljanja i zbrinjavanja tekstilnog otpada!

Kao društveno ogovorno poduzeće, želimo pridonijeti boljitku našeg dragog planeta Zemlje. Podržavamo svrhovito zbrinjavanje tekstilnog otpada te vodimo brigu o recikliranju!

Zbrinjavanje tekstilnog otpada odgovornost je kako nas, tako i cijele zajednice, a može se vrlo jednostavno i učinkovito manifestirati na nekoliko načina.

  • Djeca brzo prerastaju svoju odjeću, pa ista često završi u ormaru mlađeg brace, seke, šire obitelji ili prijatelja.To je izvrstan način za dugotrajno korištenje tekstilnih proizvoda, a također i način za pravilno zbrinjavanje.
  • Doniranje odjeće uvijek je plemeniti čin, pa ukoliko je odjeća koju ste spremili u dobrom stanju i spremna za novog vlasnika, apsolutno podržavamo tu opciju!
  • Postoje i reciklažna dvorišta u kojima se besplatno može deponirati tekstil i sve ostale skupine otpada.
  • Još jedan način za recikliranje je da sav tekstil koji želite baciti, dostavite u poslovnicu Jacadi Paris, Masarykova 14, a mi ćemo ga za Vas reciklirati

Kao nagradu za odgovorno ponašanje, dobit ćete kupon u iznosu od -15% popusta na sljedeću kupovinu u Jacadi Paris poslovnici ili putem web shopa www.jacadi.hr uz kod za popust: #jacadireciklira!

‘”Kad ti odjeća postane mala i jakna se skrati, možeš ih i nama na recikliranje dati!”

Podržite Jacadi Paris mjesec recikliranja i zbrinjavanja tekstilnog otpada i zajedno osigurajmo našoj djeci ljepši okoliš i zdravu budućnost!