Jacadi svečana kolecija


Proslavimo zajedno

Svježa, moderna i elegantna, Jacadi kolekcija. Pariška moda i pop inspiracija spajaju se na spektakularnim haljinama s cvjetnim motivima. U ovom rascvjetanom vrtu elegantni dječaci nose chic i šarenu odjeću. Istančani detalji i izuzetne završne obrade čine proslavu još ljepšom.Inspirirani detaljimaSvečane cipele


Jacadi obuva vaše mališane za ove iznimne trenutke sa strašću prema renomiranom postolarskom umijeću, kvalitetnim i ugodnim materijalima.

Povratak proljetnih dana u Jacadi svečanoj kolekciji. Vjenčanje, rođendani, velike i male obiteljske proslave... mališani se žele isticati u takvim bitnim progodama.

Pogledajte više..

Za novorođenčad, malu djecu ili stariju djecu, Jacadi je dizajnirao kolekciju Ceremony koja odražava svježinu djetinjstva, inspirirana je pariškom elegancijom i poigrava se kontrastima između modernog i nasljeđa. Haljina za djevojačke povorke, haljina za djeveruše, plisirana haljina, svečana haljina, haljina bez rukava, haljina s Petar Pan kragnom... najljepše djevojačke svečane haljine spremne su da mudro prodefiliraju na Dan D ili da se vrte među gostima!

Da bi djevojčice bile najljepše, važan je svaki detalj u outfitu za dječje vjenčanje, party looku ili svečanoj haljinici! Ovratnik s laticama, male vrpce, rukavi s volanima ili čak otvorena leđa... šik je izražen do savršenstva u Jacadiju. Kod dječaka, izgled za dječje svečanosti, odijela za vjenčanje beba i odijela za krštenja dječaka posuđuju kodove sportskog šika: bijela, tamnoplava i siva postavljaju temelje elegancije, a neke jarke boje moderniziraju izgled. Dječja svečana odjeća također ima veliki smisao za detalje. Zapravo, dodaci su posebno dizajnirani kako bi savršeno odgovarali izgledu (svečani dodaci za kosu, cvjetne trake za glavu, dječje kravate i dječje leptir mašne).

Također treba otkriti da daju šik završni dodir dotjeranom izgledu: svečane cipele, cipele za krštenje ili cipele za vjenčanje upotpunjuju outfite do savršenstva: Mary Janes, šarene bebe i lakirane sandale za djevojčice; klasične mokasine ili gradske tenisice za dječake. Kako biste lakše sastavili lijepu svečanu odjeću za djecu do posljednjeg detalja, potražite inspiraciju u trgovini ili na Jacadi.hr

Za vaše mališane, za svečane prigode