Nova sezona, novi kaputi

Chic i elegantni, za kupovinu ovosezonskih kaputa nema dileme! Dizajnirani u modernim krojevima i s visokokvalitetnim tkaninama, nova kolekcija kaputa utjelovljuje Jacadi stil i znanje.

Jacadi stručnost


REPREVE

>RECIKLIRANA
PLASTIČNA VLAKNA

Inovativna metoda izrade tkanina od reciklirane plastike: narezana, otopljena i pretvorena u vlakna, a zatim u podstavu. Jacadi potiče recikliranje koristeći ove tkanine.RDS

DOBROBIT ŽIVOTINJA

RDS (Responsible Down Standard) je globalni i neovisni certifikacijski standard koji ima za cilj osigurati dobrobit životinja i sljedivost pačjeg perja i guščjeg paperja, od farme do gotovog proizvoda.SYMPATEX

VISOKA TOPLINSKA ZAŠTITA

Zagrijte svoje dijete uz visoku toplinsku zaštitu materijala od plastičnih vlakana. 100% vodootporan i vjetronepropusan.REFLEX

REFLEKTIRAJUĆI MATERIJALI

Povećajte sigurnost djece noću, patentnim zatvaračima i trakicama na Jacadi kolekciji. Otkrijte sve originalne i reflektirajuće detalje.


Modni dodaci za zimu

Istražite modne dodatke

Obuća za jesen i zimu

Istražite kolekciju obuće

KAPUTI ZA DJECU : UTOPLITE ZIMSKE DANE!

Jakne, kaputi za ugodnu toplu zimu! Pripremite mališane za dolazak hladnog vremena uz prikladnu odjeću.

Jacadi jakne i kaputi kako bi vaši mališani bili na toplom i suhom! I djevojčice i dječaci trebaju odjeću za zimske dane. Jacadi nudi kapute za djevojčice i dječake, modernih krojeva, ugodnih, toplih i elegantnih! Klasične nijanse i tople boje kolekciju kaputa za mališane.

Kaputi su neophodni u ormaru vaših mališana. Jacadi jamči kvalitetu koja će trajati cijelu sezonu, i više! Kasnije bi mogao ponovno ugrijati mlađeg brata ili sestricu. Kako onda odabrati savršen kaput za svoje dijete?

Koji kaput odabrati ako je moje dijete energično? Možda je potreban kraći kaput. Kako bi vaši mališani mogli neometano trčati, igrati se, istraživati, kraći kaput bi bio idealan odabir. Puffer jakne za djevojčice su tople i elegantne. Dječacima će puffer jakna bez rukava biti savršena za jesen, zimu, ali i proljeće, uz vestu ili topliju jaknu za hladno vrijeme. Koji kaput odabrati ako je moj mališan mirniji? Bez oklijevanja, odlučite se za dugi kaput, kaput srednje dužine ili parku. Savršena za jako hladno vrijeme, ova dva oblika će biti prikladna za sve prilike, čak i svečane.

Koji kaput odabrati ako moje dijete ide samo u školu ili na izvannastavne aktivnosti? Odaberite kaput jarkih boja koji će jesensko-zimskoj sezoni unijeti dašak energije, ali i poboljšati njegovu vidljivost na ulici. Koji kaput odabrati ako moje dijete uvijek izgubi kapu? Odaberite kaput s kapuljačom! Parka, pufer jakna ili kaput u stilu balonera, Jacadi nudi više izbora za zaštitu vašeg djeteta od kiše i vjetra. Svi problemi su riješeni.