Vrijeme je za povratak u školu!

Za povratak u školske klupe, Jacadi djeca nose eleganciju inspiriranu akademskim svijetom. Plisirane suknje i cvjetni printovi za djevojčice, preppy siluete i dobro poznate prugice za dječake. Dobrodošli u klub!

Dobar izgled i dobro raspoloženje

Elegantne, pažljivo dizajnirane i udobne cipele za povratak u školu, kombiniraju oblike, materijale i boje kako bi savršeno upotpunile sve odjevne kombinacije vaše djece!

Elegancija od malih nogu

U chic i praktičnim odjevnim kombinacijama, mališani sa znatiželjom otkrivaju svijet. Bilo u jaslicama ili vrtiću, Jacadi sa stilom prati svaki njihov korak.

Povratak u školu sjajno je vrijeme za vaše mališane, ali i one malo veće, a prije svega je prilika da obnovite njihovu garderobu: bilo da se radi o povratku u vrtić ili osnovnu školu, djeci je potrebna nova odjeća. Za tu prigodu Jacadi predstavlja novu kolekciju za povratak u školu za djevojčice i dječake.

Vidi više

Jacadi školske uniforme i outfiti za povratak u školu imaju prilično moderan i elegantan stil, a ostaju udobni i ugodni za nošenje.

Za djevojčice su istaknute pruge i svijetle boje, posebno crvena. Kolekcija uključuje haljine, suknje te traperice, i naravno cipele! Sigurno ćete pronaći savršene Jacadi cipele za djevojčice, jer su sve napravljene od glatke ili lakirane kože, s čičak trakom, remenima ili vezicama, koje obećavaju elegantan izgled i udobnost za ugodan osjećaj tijekom cijelog dana! 

Za dječake je odjeća za povratak u školu isto tako šarena i chic: crvena u kombinaciji s plavom i crnom. Od obuće, tenisice ostaju neizostavni dio outfita za dječake, a oduševit će i one najmanje. 

Sportska odjeća za novu školsku godinu koja je istovremeno chic i udobna

Povratak u školu prilika je za susret s prijateljima i trčanje u školskom dvorištu, baš zbog čega su i "Preppy Sport" outfiti osmišljeni: kako bi djeci bilo udobno kod kuće ili u školi, uz chic sportski stil. 

Bilo za djevojčice ili dječake, krojevi za ovu jesen su uredni, a izgled dotjeran i neformalan, ali uvijek s chic detaljem, kako bi oni mogli zablistati sa svojim malim prijateljima. Jacadi outfiti su spoj modernosti, elegancije i udobnosti. Neizbježno je da ćete pronaći ono što tražite među različitim lookovima za povratak u školu. Dajte svom djetetu priliku da upozna svoje prijatelje u školi u novim, njemu najdražim kombinacijama, a početak školske godine uljepšajte uz novu Jacadi kolekciju!