PROLJEĆE- LJETO
NOVA KOLEKCIJA

Vibrantna i radosna energija zrači novom Jacadi kolekcijom
Od chic odjevnih kombinacija, ekskluzivnih uzoraka, modernih silueta i divnih detalja, odvažni i svježi stilovi daju ton sezoni!

Nova Jacadi kolekcija, nova odjeća, obuća i modni dodaci za djecu. Nova kolekcija je stigla! Lijepe haljine pastenih boja, elegantne jakne i veste za svečane prilike.. i mnogo toga za proljeće i ljeto za bebe, djevojčice i dječake. 

Pogledajte više.. 

Otkrijte chic detalje Jacadi nove kolekcije i njihove završen obrade poput ovratnika.. pogledajte novu kolekciju za bebe i djecu, do 12 godina! Ulazak u ljeto će biti odličan sa Jacadi! Što je ljepše od odabeira dječje odjeće za ljeto? Od kratkih hlačica, kupaćih kostima, laganih bluzica, konačno možemo reći zbogom zimskim danima. Odaberite odjeću za djecu u nekoliko klikova. Možete uzeti dostavu na željenu adresu ili dostavu u trgovini. Za svakodnevnu igru u školi, ili za proslavu ili za avanture tokom ljetnih praznika, nova Jacadi kolekcija će vam osvojiti kvalitetom materijala i lakoćom održavanja. Nismo zaboravili niti modne dodatke poput, trake za kosu, šeširić za zaštitu od sunca, ukosnica i slično...