Jacadi a dit...

NAŠA POVIJEST

Od 1976. godine Jacadi Paris izrađuje kolekcije koje postaju bezvremensko nasljeđe francuske mode za djecu.

Kao suvremeni brend s klasičnim korijenima, Jacadi stvara odjeću, modne dodatke, cipele i dječje predmete koje slave čaroliju djetinjstva. Dizajnirane za posebne prigode i svakodnevne trenutke, naše kolekcije namijenjene su svim dječacima i djevojčicama u dobi od 0 do 12 godina.

Danas Jacadi Paris ima 270 trgovina u najljepšim gradovima svijeta u 39 zemalja, kao i uspješnu online trgovinu. Srž našeg brenda je podrška razvoju i dobrobiti djece u cijelome svijetu.

Od 2005. godine ponosni smo član IDKIDS.COMMUNITY, zajednice brendova posvećene zaštiti djece svijeta.

« Unaprjeđivanje i prenošenje onog najboljeg iz djetinjstva. »


NAŠA SPECIJALNOST

FRANCUSKI DIZAJN

Sve Jacadi Paris kolekcije su dizajnirane i usavršavane u pariškim radionicama gdje se stvara čarolija! Ekskluzivan dizajn i uzorci i jedinstvene boje do najsitnijeg su detalja razrađene i u središtu su svega što Jacadi Paris radi.

TRADICIJA IZVRSNOSTI

Kvalitetni materijali, precizna mjerenja te posvećenost detaljima, dizajnu i ručnom vezu... Jacadi tim stvara kolekcije s posebnim fokusom na udobnost, funkcionalnost i stil. Jacadi Paris uistinu vrijedno nastavlja tradiciju francuskog kroja i dizajna.
Jacadi je skutečným pokračovatelem řemeslného odkazu francouzského krejčovství.

JACADI SVIJET

KOLEKCIJA

Jacadi Paris kolekcije za djecu slave nježnost i radost djetinjstva. Jacadi ih prati u svim životnim trenucima.
Otkrijte našu kolekciju >

JACADI ESSENTIALS

Jacadi Essentials bezvremenska je kolekcija koja se iznova ponavlja svake sezone, a dizajnirana je kako bi se uklopila i uvijek prikladno kombinirala sa svakodnevnim modnim kombinacijama.
Otkrijte Jacadi Essentials >

DAR ZA NOVOROĐENČE

Dolazak djeteta je radosna prigoda, a Jacadi Paris ima sve najvažnije za prvi dolazak malog djeteta u svoj novi dom; od igračaka do potrepština za vrtić i prvih odjevnih kombinacija. Pronađite baš sve što Vam treba za bebine prve trenutke!
Otkrijte ideje za poklon za novorođenče >

OBUĆA

Jacadi Paris je posebno stučan kada se radi o obući za djecu. Kolekcije obuće izrađene su u Europi od strane najvrsnijih postolara te se unutar kolekcije nalaze tri kategorije cipela – ''Pre-walker'', ''Walker'' i ''Child'' koje su izrađene vodeći se niti vodiljom – razvoju djetetovog stopala. Kombinacijom kvalitetnih materijala te vrhunskim proizvodnim tehnikama, Jacadi Paris obuća usitinu je korak ispred ostalih.
Otkrijte kolekciju obuće >

LIBERTY®

Iz sezone u sezonu nastavlja se prekrasna priča između Libertyja i Jacadija iz koje proizlaze najljepši uzorci!
Otkrijte Liberty >


JACADI POSLOVNICE

PRONAĐI TRGOVINU

Održiva elegancija

Održive akcije

Jacadi je predan stvaranju i proizvodnji proizvoda izrađenih od održivih materijala kako bi se ograničio naš utjecaj na okoliš.
Otkrijte naše održive akcije >

Kvaliteta uvijek na prvom mjestu

Jacadi nastavlja dugogodišnju tradiciju i drži do jedinstvenosti i stručnosti kako bi se proizvela odjeća održive kvalitete, koja se može pokloniti braći i sestrama i time nositi generacijama.
Otkrijte Jacadi stručnost >

Međuljudska solidarnost

Svjesni svoje društvene odgovornosti, obvezujemo se na poštivanje žena i muškaraca s kojima radimo, kroz konkretne akcije.
Otkrijte naše obveze >