Odjeća i obuća

 

Kako mogu pronaći pravu veličinu?

Kako biste odabrali pravu veličinu za Vaše dijete, možete pogledati vodič za veličinu odjeće i obuće.

https://www.jacadi.hr/sizechart 

 

Gdje se proizvode Jacadi proizvodi?

 Jacadi kolekcije kreirane su kako bi zadovoljile potrebe Vaše djece. Svaka dob ima svoje specifičnosti i zahtijeva posebne detalje. Jacadi timovi stilista i modnih dizajnera prilagođavaju pojedinačno svaki proizvod. Kolekcije nastaju u kreativnim uredima u Parizu i moraju zadovoljiti kriterije udobnosti i praktičnosti te istovremeno biti elegantne i moderne. Proizvodi se zatim proizvode u Francuskoj, dijelovima Europe ili u drugim zemljama diljem svijeta, posebice u Aziji. proizvodna linija u potpunosti je kontrolirana.

 

Kako održavati proizvode?

Jacadi nudi odjeću od vrhunskih materijala koja zahtijevaju Vašu pažnju kako bi ostala mekana i lijepa (kašmir, merino vuna, svila...). Kako bismo Vam pomogli sačuvati ljepotu Vaše odjeće, na svaki proizvod ušili smo etiketu za njegu. Slijedeći preporuke s etikete, Vaš će odjevni predmet ostati lijep tijekom vremena i njegov se materijal neće mijenjati. Također preporučujemo da odjeću operete prije upotrebe.

Prilagođava li se Jacadi obuća potrebama djece?

Jacadi obuću kreiraju stručnjaci kako bi pratili Vašu djecu od njihovih prvih koraka. Ovisno o dobi, djeca imaju različite potrebe (visina svoda, fleksibilnost potplata itd.)

Zato se u ponudi nalaze različiti asortimani obuće:

Asortiman obuće za nehodače koji je idealan za učenje prvih koraka (veličine od 17 do 22).

Asortiman obuće za hodače koji hodaju sami bez pomoći (veličine od 19 do 24).

Asortiman obuće za djecu (veličine od 24 do 39).

Osim toga u ponudi su i različiti modele kako bi svakom djetetu bilo udobno.

Kada je pravo vrijeme da beba obuće svoje prve cipele?

Preporučuje se da beba počne nositi prikladne cipele čim počne samostalno stajati (čak i uz potporu). Cipele iz Jacadi asortimana za nehodače savršeno zadovoljavaju ovu potrebu jer:

Imaju podignut gležanj kako bi osigurale odgovarajuću potporu. Savitljive su te prate pokrete bebinog stopala.

Potplat im je tanak i lagan te ne sputava male nezgodne korake. Unutrašnji šav dizajniran je tako da osigura kosti gležnja sigurnost i udobnost.

Gležanj vodi stopalo.

Napravljene su od kožnih materijala.

U trenutku kada Vaša beba kontrolirano i samostalno hoda, pravo je vrijeme da prijeđete na asortiman za hodače.

  

Koliko često se mjeri stopalo djece?

Od trenutka kada Vaša beba počne nositi cipele potrebno je provjeriti odgovara li joj veličina svaka dva i pol do tri mjeseca. Stopala beba su djelomično okoštala pa stoga nisu osjetljiva na bol premale cipele. Nakon napunjene dvije godine mališanima je potrebno mjeriti stopalo svakih šest mjeseci. U prosjeku dječje stopalo naraste za 2 do 3 veličine godišnje. Stopalo je trajno formirano u petnaestoj godini za djevojčice i šesnaestoj godini za dječake.

 

Kako pravilno izmjeriti stopalo?

Ako imate mjerač za stopala, postavite djetetovo stopalo na pedometar. Dijete mora stajati, a nožni prsti moraju biti pravilno raspoređeni. Postavite pokazivač na najduži prst te pročitajte njegovu veličinu.

Ako nemate mjerač za stopala:

možete isprintati mjerač za stopala s donjeg linka. Također možete precrtati obris djetetovog stopala na list bijelog papira prije odlaska u dućan. Naši prodajni savjetnici pomoći će vam izmjeriti veličinu stopala vašeg djeteta pomoću njihovih mjerača.

http://chaussure.jacadi.fr/wp-content/uploads/2015/05/pedimetre2015.pdf 

 

Što preporučujete za njegu i održavanje obuće?

Jacadi cipele su dizajnirane da prate razvoj dijeteta od samog početka. Izrađuju ih stručnjaci u Španjolskoj i Portugalu od kvalitetne kvalitetne kože. Koža je živi materijal koji treba štititi i redovito tretirati kako bi održala svoju fleksibilnost, elastičnost i sjaj.

Savjeti za održavanje cipela

 • Zaštite kožu od vremenskih neprilika pomoću spreja za vodonepropusnost.

 • Za uklanjanje tragova i ogrebotina s lakirane i sjajne kože najbolje se koristiti vlažnom krpom.

 • Zaštitite kožu korištenjem meke krpe i korištenjem posebnog balzama za podmazivanje kože

 • Nubuk kožu i baršun zaštitite korištenjem krep četke koja će izravnati vlakno i izbrisati lokalizirane mrlje.

 

Dječja soba i dodaci

Koje mjere opreza treba poduzeti pri kupnji proizvoda za dječju sobu?

 Preporučujemo da operete sve Jacadi proizvode prije upotrebe, kao što su plišane igračke, ručnici za kupanje, deke i sl.

Koja je razlika između vreće za spavanje i zimske vreće?

Vreća za spavanje idealna je za mališane koji ne znaju stajati a veličina se mijenja kako dijete raste. Jacadi nudi modele za djecu do 24 mjeseca. Zimska vreća namijenjena je samo za dnevnu upotrebu poput spavanja u kolicima ili u ležaljci pod nadzorom odrasle osobe. Zimska vreća se koristi za djecu do 3 mjeseca starosti.

 

 Korisnički račun

Kako kreirati korisnički račun?

Kako bi kreirali vlastiti račun na Jacadi.hr kliknite gumb “Moj račun” na vrhu stranice. Zatim kliknite “Kreirajte račun”.

 

Kako mogu promijeniti svoje podatke?

Ako želite promijeniti svoje podatke (adresu, telefon, e-mail i sl.), nakon što ste prijavljeni u svoj račun, promjene po želji možete izvršiti klikom na "Uredi" u odjeljku "Moji podaci".

Mogu li se odjaviti s newslettera?

 Svojom pretplatom na naš newsletter možete upravljati i odjaviti se u svakom trenutku.

 

Jesu li moji podaci zaštićeni?

Jacadi se obvezuje se osigurati sve potrebne mjere za sigurnost i povjerljivost osobnih podataka u skladu s važećim zakonskim odredbama.

 

Kako mogu izbrisati svoj račun?

Ako želite trajno izbrisati Vaš Jacadi račun, možete podnijeti zahtjev našem odjelu za korisničku podršku.

 

Zaboravila sam lozinku, što mogu učiniti?

Ako ste zaboravili lozinku, možete je resetirati klikom na “Moj račun” na početnoj stranici Jacadi.hr, a zatim klikom na "Zaboravljena lozinka ". E-pošta će vam biti poslana u roku od najviše 30 minuta. AkoVam e-pošta nije stigla nakon 30 minuta ne zaboravite provjeriti neželjenu poštu Ili se obratite korisničkoj službi.

 

Online narudžbe,plaćanjei dostava

Koji su načini plaćanja prihvaćeni?

Naručene proizvode zajedno s troškovima dostave kupac može platiti: karticama (VISA, Diners, MasterCard i Maestro), pouzećem, gotovinskim plaćanjem (opća uplatnica, internet bankarstvo) i R1 za tvrtke (opća uplatnica, internet bankarstvo).

 

 Koliko je mojeplaćanje sigurno?

Jacadi koristi sigurnu uslugu plaćanja CorvusPay kako bi osigurao da su sva plaćanja sigurna.

 

Imam promotivni kod, kako ga mogu iskoristiti?

Ako ste primili promotivni kod koji se može koristiti na Jacadi.hr možete ga unijeti prilikom narudžbe na stranici "Moja košarica" u okvir "Promotivni kod". Popust će ovisiti o ispunjavanju uvjeta i bit će primijenjen na košaricu prije nastavka naplate.

 

Gdje šaljete narudžbe?

Jacadi.hr dostavlja na području Republike Hrvatske.

 

 Koji su uvjeti dostave?

 Dostavu vršimo putem kurirske službe GLS. Kupac sam može kontaktirati prodavatelja ako želi da se dostava organizira na drugačiji način. Rok isporuke je 5 do 7 radnih dana.Ako se kupac odluči na opciju preuzimanja paketa na prodajnom mjestu (Jacadi Paris, Masarykova 14) isti se može preuzeti sljedeći radni dan ili kupac sam može kontaktirati prodavatelja ako želi određeni termin za prikup naručenih proizvoda

Adresa elektroničke pošte: marketing@detempore.hr

 

Ako proizvod iz moje narudžbe nije dostupan, kako ću biti obaviješten?

Ako proizvod iz Vaše narudžbe nije dostupan, naši operateri iz korisničke službe kontaktirat će Vas putem e-poruke ili telefona.

 

Mogu li otkazati ili izmijeniti narudžbu nakon što je potvrđena?

 Narudžbu možete otkazati putem e-poruke ili se javite našoj korisničkoj službi.

Nakon što je Vaša narudžba potvrđena više ne možete mijenjati informacije poput veličine, količine, adrese itd. Ali se možete javiti našoj korisničkoj službi za izmjenu narudžbe.

 

Moja narudžba je otkazana, što mogu učiniti?

Ako je Vaša narudžba otkazana, pozivamo Vas da kontaktirate korisničku službu kako biste dobili više detalja na jacadi.zg@detempore.hr ili pozivom na broj telefona 01/2079-635 ili putem WhatsApp/Viber aplikacije na broj: 091/481-4110.

 

Kako napraviti povrat i zamjena proizvoda kupljenog online?

Ako želite vratiti narudžbu ili dio narudžbe napravljene na Jacadi.hr, nudimo povrat u roku od 14 dana nakon kupnje (datum isporuke). Predmeti moraju biti nekorišteni, neoprani i u originalnom pakiranju uz sve deklaracije koje prate proizvod. Cipele treba vratiti u originalnoj, neoštećenoj kutiji jer se ona smatra dijelom proizvoda.

Ako Vaši predmeti zadovoljavaju sve gore navedene uvijete, možete ih vratiti prema uputama na obrascu kojeg ćete primiti uz vašu isporuku:

De tempore d.o.o.

Ulica grada Vukovara 284, ulaz D

10 000 Zagreb

Trošak povrata robe snosi kupac.

Kako će mi biti vraćen novac za moju online narudžbu?

Vraćamo Vam novac na kreditnu karticu koju ste koristili za kupovinu.

Mogu li vratiti poklon kupljen online?

Ako ste osobno kupili poklon možete ga vratiti uz povrat novca prema politici povrata. Možete vratiti narudžbu ili dio narudžbe napravljene na Jacadi.hr za povrat novca u roku od 14 dana od kupnje. Vraćeni proizvodi moraju biti nekorišteni, neoprani i u originalnom pakiranju. Cipele treba vratiti u originalnoj, neoštećenoj kutiji jer se ona smatra dijelom proizvoda.

Ako Vaši predmeti zadovoljavaju sve gore navedene uvijete, možete ih vratiti. Povratna adresa je:

De tempore d.o.o.

Ulica grada Vukovara 284, ulaz D

10 000 Zagreb

Trošak povrata robe snosi kupac.

Mogu li vratiti poklon koji sam dobio putem online narudžbe?

Narudžba se može vratiti ako zadovoljavaju sve uvijete za povrat.

 

Dodatna pitanja?

Ako nismo odgovorili na Vaša pitanja, pozivamo vas da nas kontaktirate od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati na marketing@detempore.hr ili pozivom na broj telefona 01/2079-635 ili putem WhatsApp/Viber aplikacije na broj: 091/481-4110.